JAM : 12.20 pm.
sehari sebelum Hari Raya Aidil Adha
Disebabkan ramai yang bercuti, senang sahaja dapat tempat duduk. Tapi orang masih ramai lebih lebih lagi kakitangan kerajaan telah mendapat gaji.
Kena tunggu lama untuk mendapat lauk tapi, ianya berbaloi. Ikannya masih manis dan campuran rempahnya tidaklah terlalu"over".
Geari ni, selalunya penuh dengan orang berbanding dengan gera gerai lain. Apa yang saya dapati pekerja yang membakar ikan tidak "rushing" dalam membakar ikan. Pelbagai ikan ada, kembong, pari, keli, terubuk. Sotong, kerang juga ada. Mulanya ikan terubuk yang kami order tak berapa masak, tak kami biarkannya balik di kuali bakar agar ianya betul betul masak.
Pencicahnya memang sendap..No denying!!!!
Terdapat juga kerabu mangga dan juga sambal belacan untuk ulam..Memang masakannya lazat. 7/10...
Harga makanan amat berpatutan. BERBALOI !! WORTH TRYING!!!!
No comments:
Post a Comment